Προτεραιότητες:

 

check

Ποιότητα

Η ποιότητα των προϊόντων διατροφής που διαθέτουμε στην αγορά είναι αδιαπραγμάτευτο στοιχείο της στρατηγικής μας. Κάθε μας συνεργασία με εταιρεία του εξωτερικού εξασφαλίζει στους πελάτες μας την βέλτιστη ποιότητα των προϊόντων μας μέσω Ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων για όλες τις διαδικασίες παραγωγής αυτών.

check

Καινοτομία

Στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής στον οποίο προκύπτουν διαρκώς νέα δεδομένα στις φυσιολογικές και διατροφικές ανάγκες των ζώων, η καινοτομία και η προσαρμοστικότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την επιτυχία. Το νέο και πρωτοπόρο είναι στοιχεία που πάντα μας ενδιαφέρουν και επιδιώκουμε να τα προσφέρουμε στους συνεργάτες μας, με στόχο την εξέλιξη βιώσιμων πρακτικών στις μονάδες εκτροφής. Η έρευνα είναι αναπόσπαστο τμήμα της εξέλιξης της επιτυχούς διατροφής και διαχείρισης των παραγωγικών ζώων και με τη συμβολή των Ευρωπαϊκών Οίκων, με τους οποίους διατηρούμε αποκλειστική συνεργασία, μεταφέρουμε την καινοτομία μέσω των προϊόντων και των υπηρεσιών στις μονάδες εκτροφής.

check

Ισχυρές Σχέσεις για Αμοιβαία Επιτυχία

Στην UNIVET πιστεύουμε ότι η στενή συνεργασία με τους πελάτες μας είναι σπουδαίο εφόδιο για την ανάπτυξη ισχυρών σχέσεων εμπιστοσύνης και αμοιβαίας επιτυχίας. Έτσι, παρέχουμε στους συνεργάτες μας εξατομικευμένες λύσεις με στόχο την παραγωγική εξέλιξη της επιχείρησής τους.